Vitamina D3 2000ui

Vitamina D3 2000ui

menține sănătatea oaselor

Vitamina D se mai numeste si vitamina soarelui, deoarece este produsa in urma expunerii la soare, dar se regaseste si in alimente si suplimente. Lipsa de vitamina D se manifesta prin rigiditate musculara, fracturi constante, iar la copii prin probleme de crestere.

  • 60 comprimate

agent de incarcare:celuloza microcristalina, polivinipirolidona, agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, nutrient: cholecalciferol(D3), identitatea substantei :sare de sodiu (bromura)

Se recomandă un comprimat/zi pentru a suplini carența (adulți).

Atenționări!

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos. Suplimentul este contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs. Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor.

A se păstra la temperaturi sub 25°C şi umiditate normală, în ambalajul original, ferit de lumină.

  • Vitamina D3 contribuie la menţinerea unei concentrații normale de calciu în sânge, menținerea sănătății sistemului osos şi a dinţilor, a sistemului muscular şi imunitar.
  • Vitamina D3 contribuie la formarea scheletului, mai ales în faza de creștere, prin transportul calciului și fosforului în zonele corpului care au nevoie de ele, pentru a sprijini creșterea osaturii infantile și remineralizarea osaturii adulte. Contribuie la absorbția acestor minerale în intestin, apoi la transportul calciului în sânge și reabsorbția fosforului în rinichi. In cazul varstnicilor, o doza zilnica de vitamina D ajuta la prevenirea fracturilor si împiedica fragilizarea oaselor.
  • Aportul corespunzator de Vitamina D3 este important si pentru functia normala a sistemului imunitar.
  • In acelasi timp, rolul Vitaminei D3 este recunoscut si pentru mentinerea functiei normale a sistemului muscular, reducand spasmul muscular.
  • De asemenea, nivelurile scazute de vitamina D ar putea contribui la aparitia declinului cognitiv specific imbatranirii.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele