OptimArt MSM

OptimArt MSM

cu metilsulfonilmetan

OptimART MSM este un supliment alimentar cu 6 ingrediente active: MSM – metilsulfonilmetan, colagen hidrolizat, sulfat de glucozamină extras din crustacee, sulfat de condroitină extras din cartilaj de pește, vitamina C și acid hialuronic

  • 30 comprimate

MSM – conține 34% sulf, al treilea mineral ca importanță și cantitate în organism, precedat doar de calciu și de fosfor.

MSM intră în compoziția colagenului, favorizează sinteza de glucozamină.

Acționează ca donator de sulf pentru cheratină, cheratina fiind principala componentă structurală din păr, piele și unghii, având în structura sa niveluri ridicate de cisteină, aminoacid ce conține sulf.

Colagenul – este o proteină care reprezintă constituentul principal al țesutului conjunctiv fibros. Aproximativ 30% din totalul proteinelor existente în corpul uman sunt reprezentate de colagen. Colagenul face parte din structura pielii, unghiilor, părului, a ligamentelor, tendoanelor, oaselor, mușchilor și vaselor de sânge. De asemenea, datorită structurii fibroase, oferă suport pentru aceste țesuturi. Pe măsura înaintării în vârstă sau din cauza unor afecțiuni, corpul produce colagen mai puțin și de o calitate mai slabă, fibrele se deteriorează, ceea ce duce la apariția primelor semne ale îmbătrânirii, vizibile atât la suprafața pielii, cât și la nivelul altor țesuturi.

Sulfatul de Glucozamină este sintetizat în mod natural de organism și reprezintă unul dintre principalii compuși ai cartilajelor. Este  un monozaharid care se obține prin hidroliza exoscheletor crustaceelor.

Condroitina este o substanță naturală care se găsește în mod natural în organismul uman, aceasta fiind o componentă majoră a cartilajelor, oaselor și al altor țesuturi conjunctive. Sulfatul de condroitină este o combinație a condroitinei cu săruri minerale.

Vitamina C contribuie la formarea colagenului necesar pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.

Acidul hialuronic este o componentă importantă a țesutului conjunctiv. Prezența acidului hialuronic este necesară pentru lubrefierea naturală a articulațiilor.

Ingrediente active:Cant. / 1 comprimat    %VNR*
MSM (methylsulfonylmetan)500 mg**
Colagen150 mg**
Glucozamină100 mg**
Condroitină100 mg**
Vitamina C50 mg63%
Acid hialuronic20 mg**

* Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

** Doza zilnică nu a fost stabilită

Metilsulfonilmetan (MSM), sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, colagen hidrolizat, L-acid ascorbic (Vitamina VNR* = Valoare Nutri\ionala de Referin\a conform C), hialunorat de sodiu;agent de incarcare: celuloza microcristalina Regulamentului UE 1169/2011, (E460);agen\i antiaglomeran\i: stearatde magneziu (E 470b),dioxid de sliciu (E 551); agen\i de glazurare: hidroxipropil metilceluloza (E 464), carbonat de calciu (E 170), Talc (E 553b), polietilenglicol

Mod recomandat de utilizare: adulti -1 cpr./zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de apa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Acest produs contine derivate din peste si crustacee.

Suplimentele nutritive nu1nlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la 1ndemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat. Ase consuma, de preferinta, 1nainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj (vezi Exp.).

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele