SimetiMax

SimetiMax

calmează senzaţia de plin abdominal

SimetiMAX diminuează tensiunea de suprafaţă a bulelor de gaz din intestine, făcându-Le mai uşor de spart, şi în consecinţă mai uşor de eliminat.

 • 30 capsule moi

Simeticona are doar activitate de suprafaţă şi nu intră în nicio reacţie chimică. Este o substanţă inertă din punct de vedere farmacologic şi fiziologic.

SimetiMAX este un dispozitiv medical conţinând 240 mg de simeticonă într-o capsulă moale de gelatină. Învelişul conţine gelatină de porc şi glicerol. Dispozitivul medical nu conţine zahăr sau coloranţi. Un pachet conţine 30 capsule moi.

Capsulele SimetiMAX se iau oral, înainte sau după masă, şi se înghit cu o cantitate suficientă de Lichid (de ex. un pahar de apă). Evitaţi băuturile carbogazoase în perioada folosirii produsului.

Simptome asociate cu presiunea şi tensiunea intestinală:

  • Adulţi: 1 capsulă, de 2-4 ori pe zi, după nevoie. Nu folosiţi maimult de 4 capsule (960 mg de simeticonă) pe zi.
  • Femei însărcinate: dozaj şi indicaţii de utilizare conform recomandării doctorului sau farmacistului.
  • Persoane cu diabet: nicio schimbare de doză nu este necesară.
  • Copii între 12-18 ani: 1 capsulă, o dată pe zi, după nevoie.

Pregătirea pentru examinările de diagnosticare:

-Adulţi: 1 capsulă seara, în ziua de dinainte de examinarea de diagnostic programată, şi 1 capsulă dimineaţa, pe stomacul gol, în ziua examinării de diagnostic.

  • Femei însărcinate: dozajul şi indicaţiile de utilizare recomandate de doctor sau farmacist.
  • Persoane cu diabet: nicio schimbare de doză nu este necesară.
  • Copii între 12-18 ani: 1 capsulă seara, în ziua de dinainte de examinarea de diagnostic programată, şi 1 capsulă dimineaţa, pe stomacul gol, în ziua examinării de diagnostic.

Dispozitivul medical poate fi folosit la pacienţi cu diabet şi tulburări de digestie a zahărului.

Dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi, întrebaţi medicul sau farmacistul înainte de a utiliza produsul. Pe baza mecanismului de acţionare a simeticonei şi a lipsei de absorbţie din tractul gastrointestinal, nu este de aşteptat ca dispozitivul medical să aibă vreun efect dăunător în timpul sarcinii sau alăptării.

Dacă uitati să folositi SimetiMAX: Nu folositi o doză dublă pentru a contracara o doză lipsă. O singură doză lipsă poate fi luată în oric’e moment. ‘

SimetiMAX este un dispozitiv medical indicat pentru utilizare în scopul calmării senzaţiei de plin abdominal, senzaţiei de balonare, eructaţie, disconfort asociat cu acumularea excesivă de gaz şi aer în tractul gastrointestinal, care cauzează tensiune şi compresie în intestine. SimetiMAX diminuează tensiunea de suprafaţă a bulelor de gaz din intestine, făcându-Le mai uşor de spart, şi în consecinţă mai uşor de eliminat.

SimetiMAX este destinat a fi folosit ca agent auxiliar pentru pregătirea pacienţilor pentru examinările de diagnosticare a abdomenului (ecografie, endoscopie, radiografie şi colonoscopie), pentru a elimina gazele şi aerul gastrointestinale, îmbunătăţind astfel calitatea imaginilor.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele