Brizo Instan Ulei de Plaja Spray SPF50

Brizo Instan Ulei de Plaja Spray SPF50

SPF50

Formula îmbogatita cu Vitamina E a gamei InsTan protejeaza pielea, favorizeaza i stimuleaza un bronz luminos, uniform i de durata. Totodata, uleiul de plaja de tip spray InsTan protejeaza pielea corpului de razele UVA i UVB, actionând i ca agent hidratant, hranitor i calmant, cu persistenta îndelungata.

Uleiul de plajă tip spray cu SPF 50 protejează pielea corpului de razele UVA și UVB, acționând și ca agent hidratant,hrănitor și calmant. Formula îmbogățită cu Vitamina E protejează pielea, favorizând un bronz luminos și de durată

  • 150 ml
Zona corporala:corp
Tip produs:ulei protectie solara
Forma/textura:lichid
Spf:50
Cantitate:150 ml

Cyclopentasiloxane, C12-15 alkyl benzoate, Isononyl isononanoate, Octocrylene, Ethylhexyl methoxycinnamate,Butylmethoxydibenzoylmethane, Tocopheryl acetate, Isopropyl palmitate,Lecithin, Aqua, Acetyl hexapeptide-1, Parfum, Limonene,Linalool.

Se recomandă aplicarea uniformă a uleiului cu protecție solară înainte de expunerea la soare, pe pielea uscată. Se recomandă reaplicarea uleiului cu protecție solară la fiecare două ore, precum și după contactul cu apa sau după activități fizice intense. Agitați înainte de utilizare.

Avertizari: Uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea cu leziuni. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact.

Avertizari suplimentare: Evitați expunerea prelungită la soare, chiar dacă utilizați un produs de protecție solară. Feriți bebelușii și copiii mici de lumina directă a soarelui. Expunerea excesivă la soare reprezintă un risc grav pentru sănătate. Un nivel înalt de eficiență al cremei de protecție solară se poate obține doar prin aplicarea corectă a produsului (aprox. 2 mg/cm2). O cantitate mică de ulei cu protecție solară reduce semnificativ nivelul de eficacitate.

A se pastra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat,ferit de lumină directă și surse de căldură.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele