Supozitoare cu glicerină

Supozitoare cu glicerină

tratarea constipației ocazionale

Novolife – Supozitoare cu glicerină este un dispozitiv medical de unică folosință pe bază de glicerină sub formă de supozitoare, indicat pentru a facilita activitatea de evacuare în caz de constipație. Este indicat și pentru copii.

Glicerolul exercită o acțiune laxativă mecanică datorită efectului său de a atrage apa în scaun, înmuierea lui și determinând peristaltismul și evacuarea intestinală.

Novolife – Supozitoare cu glicerină este indicat pe termen scurt a tratamentului constipației ocazionale.

  • 12 supozitoare

Substanțe funcționale: glicerol.

Scoateți blisterul, extrageți supozitorul prin separarea celor două folii. Dacă supozitoarele se simt moi, introduceți blisterul în apă rece, înainte de deschidere. Se introduce supozitorul în rect, cu partea ascuțită. Spălați-vă pe mâini după introducerea supozitoarelor.

DOZE

Adulți: 1 supozitor, la nevoie, maximum 1 sau 2 doze pe zi.

ATENȚIONĂRI

Dispozitiv de unică folosinţă. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. În caz de constipație persistentă este important să consultați medicul pentru a exclude alte patologii. A nu se lăsa la îndemână copiilor. Laxativele trebuie folosite cât mai rar posibil și nu mai mult de 7 zile consecutiv. Utilizarea pe o perioadă îndelungată se face sub supravegherea medicului, după evaluarea adecvată a fiecărui caz. În episoadele de constipație, este recomandat în primul rând să corectați obiceiurile alimentare prin introducerea, în dieta zilnică, a unui aport adecvat de fibre și apă. În timpul sarcinii și alăptării solicitați sfatul medicului sau farmacistului înainte de a utiliza acest produs. Nu există studii privind utilizarea produsului în timpul sarcinii şi alăptării. Înainte de a utiliza produsul la copii, adresați-vă întotdeauna medicului dumneavoastră pentru sfaturi.

CONDIȚII DE PĂSTRARE

A se păstra la loc uscat, la o temperatura între 4°C si 30°C, ferit de surse de căldură și lumină. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții de păstrare corespunzătoare.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele