SennACTIV

SennACTIV

susține tranzitul intestinal

SennACTIV Supliment alimentar cu extract de Senna și Crușin

Ingredientele din compoziția produsului contribuie la:

  • menținerea confortului intestinal (Senna)
  • susținerea tranzitului intestinal, menținerea funcției normale a colonului (Senna)
  • consistența normală a scaunului, mișcările regulate ale colonului (Crușin)
  • 20 comprimate
Ingrediente activeCantitate per 1 capsulă
Extract din Senna20 mg
Extract din Crușin66.67 mg

agent de încărcare: celuloză microcristalină; extract hidroetanolic din scoarță de Crușin (Rhamnus frangula), cu 15% glucofranguline; extract 10:1 din frunze de Senna (Cassia Sp.); agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu coloidal.

1-2 comprimate pe zi, de preferință seara, la culcare, pentru a obține un scan semilichid în cursul dimineții următoare. A nu se depăși doza recomandată de 2 capsule pe zi.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copillor mici. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj

Senna (Cassia sp.)

Senna este un gen de plante erbacee mari sau subarbuști ornamentali (1-4 m), din familia leguminoase, originare din Asia, Africa, America și Australia, cu tulpina alburie, puțin tomentoasă în partea superioară, frunze penat-compuse și flori galbene, roșii, dispuse în raceme axilare. În Egipt, Sudan, India și insulele Antile se cultivă pentru frunzele și fructele lor, utilizate ca laxativ și purgativ. Denumirea de senna provine din limba arabă, sana, fiind numele arab al plantei și al frunzelor. Reprezintă unul dintre cele mai utilizate laxative de origine vegetală. Extractul din Senna are un efect laxativ și poate provoca dureri abdominale când este administrat supradozat. Produsul SennACTIV are proporțiile corecte ale ingredientelor enumerate, în doze mici, ceea ce dă un efect laxativ ușor, fără riscul durerii abdominale.

Crușin (Rhamnus frangula)

Substanţele active din scoarţã imprimã produselor medicinale din cruşin o acţiune laxativã, purgativã, colagogã, antivirală şi colereticã. Efectul laxativ/purgativ se instaleazã lent, dupã 8-10 ore de la administrare şi este diferenţiat în funcţie de dozã. La doze mai mici efectul este mai blând, pe când la doze mai mari efectul este mai intens. S-a constatat cã principiile active purificate au o acţiune relaxantã asupra musculaturii intestinale, în timp ce extractele totale mãresc peristaltismul intestinal. Activitatea laxativă a extractului de Rhamnus frangula, precum și a extractului de Cassia sp. asociat cu stimularea peristalticii gastrointestinale de către compușii din grupul antranoid. Antranoizii irită plexurile nervoase intestinale numai după absorbția din tractul gastro-intestinal și acțiunea lor are loc cu o întârziere de aproximativ 8-10 ore.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele