OptimART HOT cremă

OptimART HOT cremă

cremă pentru articulații

OptimART HOT cremă contribuie ca adjuvant în tratamentele legate de disconfortul articular și muscular.

Efectul intens de căldură datorat sinergiei de acțiune a Capsicum și a nicotinatului de metil oferă o senzație de ușurare și stare de bine în zona de aplicare.

  • 100 ml
Tip administrare:cutanat
Forma/textura:crema
Cantitate:100 ml
  • Arnica Montana are acţiune antiinflamatoare, antiseptică şi facilitează vindecarea rapidă a rănilor, fiind extrem de eficientă în tratamentul vânătăilor.
  • Gheara Diavolului are proprietăți antiinflamatoare și analgezice.
  • Glicerina hidratează și catifelează pielea.
  • Extractul de Ardei Iute (Capsicum) are efect de încălzire locală, contribuind la relaxarea mușchilor și la atenuarea durerilor.
  • Bromelina și Extractul de Boswella au acțiuni antiinflamatorii şi capacitatea de a calma durerile articulare.

Aqua, Arnica montana flower water, Glycerin, Sodium polyacrylate, Helianthus annuus seed oil, Harpagophytum procumbens root extract, Isononyl isononanoate, Tocopheryl acetate, Capsicum annuum fruit extract, Vanillyl butyl ether, Ananas sativus fruit extract, Escin, Bromelain, Dehydroacetic acid, Methyl salicylate, Maltodextrin, Boswellia serrata gum extract, Eucalyptus globulus leaf oil, Eugenia caryophyllus bud oil, Methyl nicotinate, Eugenol, Benzyl alcohol, Limonene.

Aplicați OptimART HOT cremă pe zona afectată și masați până la absorbția completă. Repetați aplicarea după cum este necesar chiar și de mai multe ori pe zi. Spălați-vă mâinile după utilizarea produsului. Atenție: Uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea deteriorată. Nu ingerați. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe ingrediente conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact. A se pastra la temperatura camerei intr-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele