Dermiten

Dermiten

Aminoacizi + B5

Dermiten este capabilă să ofere un efect protector eficient prin intermediul formulei inovative ce încurajează creșterea capacității antioxidante a membranelor celulare

  • 100 ml
Tip administrare:cutanat
Forma/textura:crema
Cantitate:100 ml

Panthenol 5%

Formulă hidratantă concentrată pentru regenerarea pielii uscate sau predispuse la iritații.

Hydropuntil

Dermiten este capabilă să ofere un efect protector eficient prin intermediul formulei inovative ce încurajează creșterea capacității antioxidante a membranelor celulare și reducerea eliberării de interleukină proinflamatorie.

Produsul este eficient în hidratarea pielii și are capacitatea de a oferi un efect protector ridicat prin reducerea susceptibilității pielii la arsuri.

Aqua, Paraffinum Liquidum, Panthenol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Stearyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Zinc Oxide, Imidazolidinyl Urea, Parfum, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Bisabolol, Propylene Glycol, Polyhydroxystearic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Aplicați un strat subțire de cremă și masați până ce acesta este absorbit complet.

Pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor sub 3 ani pentru a evita ingerarea accidentală. Nu aplicați pe pielea deteriorată. Nu înghițiți. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe dintre ingredientele conținute. În caz de contact cu ochii, clătiți bine cu apă. Nu utilizați dacă ambalajul nu este intact. A se pastra la temperatura camerei într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină directă și surse de căldură.

TU TRĂIEȘTI SĂNĂTOS?

Încearcă suplimentele alimentare Novolife!

Descoperă brand-urile Novoline

Seboradin

De peste 43 de ani în crearea produselor inovatoare pentru îngrijirea părului și a scalpului

Descoperă produsele
Diabetegen

Cremă pentru regenerarea țesuturilor - un produs inovator, 100% natural, recomandat de medici specialiști.

Descoperă produsul
brizo. Skin Gear

Protecție ridicată, prevenind efectele neplăcute ale expunerii îndelungate la razele soarelui.

Descoperă produsele